Totaaloplossing

Rookdetectoren

Een rookmelder kan ook sexy zijn

Woningbranden eisen elk jaar tientallen slachtoffers. Rook maakt meer slachtoffers dan vuur. Rookmelders vormen dan ook een eenvoudige en doeltreffende bescherming tegen de gevaren van brand. Aquaflam heeft de kleinste optisch rookmelder die er bestaat. Simpele installatie door middel van een 3M sticker of schroeven. Deze rookmelder is CE, VDS, LPCB en EN14604 en de batterij heeft een levensduur tot 10 jaar.

Rook opmerken is nog belangrijker dan blussen: link fietsbrand

Nieuw: koppelbare CO- en rookmelders

Connected rookmelders zijn te koppelen met de Wi-Safe module. Dit maakt het mogelijk om een alarm te versturen naar gekoppelde melders. Als één van jouw rookmelders brand detecteert, reageren alle gekoppelde apparaten. Je hoort dan door het hele huis een alarm. Op die manier zorgt een set koppelbare rookmelders voor meer veiligheid dan een standaard rookmelder. De melding van bij uw ouders of grootouders kan ook op UW GSM doorkomen. Dit kan levensreddend zijn bij minder mobiele personen. De vergrijzing van de bevolking vraagt nieuwe technieken.

Corona: CO2 melders

Covid-19 zorgde voor heel wat verandering in ons leven. 1 ervan is meer ventileren. Om de goede werking te meten heb je een CO2 meter nodig. Hiermee kan je CO2 in de ruimte meten die een indicatie is voor eventueel teveel aan corona deeltjes in de lucht.

Scroll naar boven