Totaaloplossing

Innovatieve producten

CAF

Bij deze techniek wordt er lucht onder hoge druk in de drukkamer gemengd met schuimvormend product. Het bekomen schuim heeft een verhoogde dekkingskracht, koeleffect en isolerende werking. 50% meer efficiëntie, 86% minder waterverbruik, 18.6°C/sec cooldown.

Siclautex

Automatisch blussysteem voor vaste frituurinstallaties, mechanische werking door smeltloden. Geen stroomaansluiting nodig, manuele activering is mogelijk.

HiGUARD

Gedaan met zand en wateremmertjes voor het beveiligen van Bengaals vuurwerk en rookpotten. Snel en extreem efficiënt compleet doven met onze HiGUARD. Eveneens doeltreffend op personen.

Aerosol

De aerosol deeltjes verbruiken de energie van de brand waardoor er eveneens een koelende werking op gang komt. Zo stopt de kettingreactie zeer snel en dooft het vuur. Ozonlaag vriendelijk, onschadelijk voor mens en dier, uiterst weinig nevenschade.

Lithium blusser

Lithium-branden kunnen explosieve reacties veroorzaken bij gebruik van water of traditioneel schuim. F500 additief daarentegen kapselt de vrije radicalen in, die de kettingreactie (Thermal runaway) veroorzaakt en onderbreekt de drie elementen warmte, brandstof en zuurstof.

Auto blusdeken

Autobranden zijn gevaarlijk en zorgen voor zeer giftige zware rookontwikkeling. Door het gebruik van een blusdeken zal men snel de luchttoevoer afsnijden waardoor de brandbestrijding snel, effectief, eenvoudig en milieuvriendelijker verloopt.

Scroll naar boven