Scanium 3d scanning

AQUAFLAM is partner van de vennootschap SCANIUM.

SCANIUM laat U toe om zeer snel alle plannen en modellering van uw gebouwen te verkrijgen, dankzij hun unieke draagbare 3D-scanners in België.

SCANIUM biedt U ook remote toegang tot uw gebouwen en installaties met behulp van hun draagbare 3D-scanners en hun Scanium® Building Management Software. Hun software is compatibel met alle gebouwenbeheersoftware. De uitvoering ervan is snel en economisch. www.scanium.com

De scanning zelf gaat zéér snel (1000m² in 20 minuten) ongeacht de omvang en de grootte waarbij het stopzetten van de activiteiten overbodig is. Ook een hele site met verschillende gebouwen is geen enkel probleem.

De techniek en het resultaat zijn verbluffend. U beschikt onmiddellijk over 2D en 3D plannen ideaal voor As-built, evacuatie – en veiligheidsplanning, Building Information Modeling waarbij digital twin en Metaverse mogelijk is. Deze plannen (lees: virtuele toer) kunnen ook ter beschikking gesteld worden voor interventieploegen (bedrijfs(brandweer)) en eventueel contractors. De mogelijkheden zijn eindeloos. Een natte droom voor preventieadviseurs.

Alle metingen zijn ook bruikbaar in architectonische software zoals AutoCad, Revit, ….

Kortom, een krachtige tool in uw Property en Facility Management. Bespaar tijd, verminder de verplaatsingen en verklein de ecologische voetafdruk.

Scroll naar boven