Scanium 3d scanning

Dankzij de combinatie van lasers en 3D-beelden, kunnen met remote afstand gebouwen nauwkeurig opgemeten, gevisualiseerd en beheerd worden op alle vlak. Bovendien is dit systeem combineerbaar met alle Building Management Software. Het implementeren ervan is snel en kostenbesparend. 

De scanning zelf gaat zéér snel (1000m² in 20 minuten) ongeacht de omvang en de grootte waarbij het stopzetten van de activiteiten overbodig is. Ook een hele site met verschillende gebouwen is geen enkel probleem.

De techniek en het resultaat zijn verbluffend. U beschikt onmiddellijk over 2D en 3D plannen ideaal voor As-built, evacuatie – en veiligheidsplanning, Building Information Modeling waarbij digital twin en Metaverse mogelijk is. Deze plannen (lees: virtuele toer) kunnen ook ter beschikking gesteld worden voor interventieploegen (bedrijfs(brandweer)) en eventueel contractors. De mogelijkheden zijn eindeloos. Een natte droom voor preventieadviseurs.

Alle metingen zijn ook bruikbaar in architectonische software zoals AutoCad, Revit, ….

Kortom, een krachtige tool in uw Property en Facility Management. Bespaar tijd, verminder de verplaatsingen en verklein de ecologische voetafdruk.

Scroll to Top