noodplan KB 28/3/2014 uitvoering ISO 7010

BRAND- en EVACUATIEPLAN

Totaal pakket

Heeft u er reeds één ? Is uw bestaande plan door verbouwingen of uitbreiding nog up-to-date?

PICTOGRAMMEN

Wij plaatsen de nodige pictogrammen om de vluchtwegen aan te duiden.

EVACUATIEPLAN

Wij doen de opmaak en de plaatsing van de nodige plannen in uw bedrijf.

SIRENES

Wij kunnen ook de nodige drukknoppen en autonome sirenes plaatsen.

Het risico op brand in een bedrijf is niet gering. Ook uw organisatie kan ongewild te maken krijgen met een calamiteit waarbij behalve de directe schade (slachtoffers en brandschade) ook indirecte schade kan ontstaan. Imagoverlies, klantenverlies door productiestilstand,…
U kan, naast goede afspraken met de interventiediensten en verzekeraars, ook veel zelf doen om dit tot een minimum te beperken. Met een brand- en evacuatieplan is uw bedrijf optimaal voorbereid bij elke vorm van ramp die per definitie altijd ongelegen en onverwacht toeslaat. Bij brand komt er heel wat op u af. In de eerste plaats is het essentieel dat alle medewerkers, aanwezige klanten of leveranciers en andere bezoekers veilig kunnen vluchten. 
Bovendien is het noodzakelijk de hulpdiensten snel te alarmeren en op de juiste manier op te vangen.

uitgangspuntenwetgever

feiten

DSC_0547 v2 small

Brandbestrijdingsspecialist Aquaflam stelt graag haar 30-jarige ervaring en kennis ter beschikking. Zij kan uw brand- of evacuatieplan creëren, updaten of aanpassen, afgestemd op uw behoeften en gebaseerd op een risico analyse van uw bedrijf. Een ervaren team, bestaande uit preventieadviseurs, gediplomeerde brandexperts en actieve brandbestrijders staan voor u klaar met advies en dienstverlening.

Plannen geleverd in .dxf of .dwg file kunnen gebruikt worden als basis voor het evacuatieplan. Deze worden waar nodig hertekend, aangepast of vereenvoudigd, voorzien van alle pictogrammen en vluchtwegen. Output wordt steeds op papier afgeleverd. De kwaliteitsvolle afbeeldingen (A4 tot A0 naar keuze) worden via plotter gecreëerd, wat heel snel kan gaan. De preventieadviseur ontvangt steeds een gratis algemeen overzicht van de beveiligde site.

Scroll naar boven