Totaaloplossing

jaarlijks nazicht

Kwaliteit

“Degelijk onderhoud en herstelling met originele onderdelen is de beste garantie bij interventie.”

Aquaflam beschikt over een digitaal inventarisatiesysteem: elk blusapparaat of haspel wordt uitgerust met een barcode-etiket, zodat de reële toestand van elk toestel individueel op te volgen is. U weet perfect welk toestel waar staat.    Volgende gegevens worden bijgehouden: plaats, nummer, merk, type, inhoud, fabricatiejaar (u kunt perfect bijhouden wanneer een toestel zal vervallen), enz.
Uw eigen inventarisatiesysteem kan hieraan gekoppeld worden.
Aquaflam verzorgt alle controles, herstellingen en herladingen, ongeacht merk of type. De controles worden uitgevoerd door een gekwalificeerd en ervaren onderhoudsteam.
Controle volgens actuele normen: NBN S21-050 (draagbare blusapparaten) NBN 671-3 (muurhaspels)
Vanaf 10 toestellen leveren we automatisch een onderhoudsattest.

Naast de verplichte jaarlijkse controle op elke brandhaspel, is het ook sterk aangeraden de haspel om de vijf jaar onder maximale dienstdruk te stellen, overeenkomstig de NBN 671-3. Dit houdt de gewone jaarlijkse controle in, alsook de slang onder druk zetten tot 12 Bar, en het vervangen van het spuitstuk. (=Druk- en debiettest)

Wenst u een voorstel, neem dan contact op met onze dienst verkoop.  Voor vragen ivm uw bestaand onderhoud kan u de dienst planning contacteren.

+6000

onderhouds contracten

10

techniekers

1979

since

Codex
welzijn op het werk

Als brandbeveiligingsfirma is het onze taak ons werkgevend cliënteel erop te wijzen dat de codex welzijn op het werk bepaalt dat de werkgever – naast het jaarlijks onderhoud- periodieke visuele controles op collectie beschermingsmiddelen dient te organiseren en deze vast te leggen in een logboek.

Scroll naar boven