Slim zoeken

groepsfoto techniekers

"Degelijk onderhoud en herstelling met originele onderdelen is de beste garantie bij blussing."

Aquaflam beschikt over een digitaal inventarisatiesysteem: elk blusapparaat of haspel wordt uitgerust met een barcode-etiket, zodat de reële toestand van elk toestel individueel op te volgen is. U weet perfect welk toestel waar staat.    Volgende gegevens worden bijgehouden: plaats, nummer, merk, type, inhoud, fabricatiejaar (u kunt perfect bijhouden wanneer een toestel zal vervallen), enz.
Uw eigen inventarisatiesysteem kan hieraan gekoppeld worden.
Aquaflam verzorgt alle controles, herstellingen en herladingen, ongeacht merk of type. De controles worden uitgevoerd door een gekwalificeerd en ervaren onderhoudsteam.
Controle volgens actuele normen: NBN S21-050 (draagbare blusapparaten) NBN 671-3 (muurhaspels)
Levering van een attest als bewijs van onderhoud is ook mogelijk.

Naast de verplichte jaarlijkse controle op elke brandhaspel, is het ook verplicht de haspel om de vijf jaar onder maximale dienstdruk te stellen, overeenkomstig de EN671-3. Dit houdt de gewone jaarlijkse controle in, alsook de slang onder druk zetten tot 12 Bar, en het vervangen van het spuitstuk. (=Druk- en debiettest)

Wenst u een voorstel, neem dan contact op met onze dienst verkoop.  Voor vragen ivm uw bestaand onderhoud kan u de dienst planning contacteren.

 

Als brandbeveiligingsfirma is het onze taak ons werkgevend cliënteel erop te wijzen dat de codex welzijn op het werk bepaalt dat de werkgever – naast het jaarlijks onderhoud- periodieke visuele controles op collectie beschermingsmiddelen dient te organiseren en deze vast te leggen in een logboek.